Pályázati kiírás

Légy Te az Év Fiatal Szállodása!

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) idén is meghirdeti az 

Év Fiatal Szállodása 2021 pályázatot!

Sprintstart,In,Track,And,Field

A fiatal tehetségek támogatását az MSZÉSZ-nél az egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük. 2022-ben büszkén és megújult alapokra helyezve hirdetjük meg az idei pályázatot, amiből ismét kiderül, ki lesz az Év Fiatal Szállodása!

A pályázaton minden, MSZÉSZ tagszállodában bármilyen vezetői, részlegvezetői vagy igazgatói munkakört ellátó, 2021-ben legfeljebb 35 éves szakember részt vehet, aki legalább két beosztott munkavállalóval dolgozott a tavalyi évben.

A pályázat fődíja nem csupán 1.000 eurós pénzösszeget és egyedi díszoklevelet tartalmaz, hanem az ország vezető szakembereivel történő többalkalmas konzultációt is, továbbá népszerű üzleti magazinokban való sajtómegjelenéseket, valamint egy páratlan részvételi lehetőséget is az MSZÉSZ „Év Technológiai Újítása” díjának szakmai zsűrijében.

Az ünnepélyes díjátadóra az MSZÉSZ május 17-18-i közgyűlésén kerül sor, a Four Points by Sheraton Hotelben, Kecskeméten.

A pályázati anyagoknak a következő elemeket szükséges tartalmazniuk:

Mit tartalmazzon a bemutatkozó videó?

Mire érdemes figyelni a bemutatkozó videónál?

A pályázaton történő részvétel díjmentes.

A pályázat győztesét a zsűri választja ki, azonban a jelentkezési határidő után szeretnénk felmérni a szélesebb szakmai kör véleményét is: a szakmai Közönségdíj odaítéléséhez a Te szavazatodra is számítunk, amit a Szavazás oldalon tehetsz majd meg.

Támogasd a számodra legmeggyőzőbb kollégát egy szavazattal, és akár közösségi média megosztással is!

Jelentkezz és vágj bele, ha számodra a szálloda nem csak egy munkahely!

Minden egyes fiatal pályázónak sok sikert kíván,

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége

Scroll to Top
Virtual personal assistant from Los Angeles supports companies with administrative tasks and handling of office organizational issues.