Zsűri

Parti János

Parti János

Értékesítési és marketing igazgató
Budapest Marriott Hotel | Millennium Court, Budapest - Marriott Executive Apartments

Popovits Éva

Popovits Éva

Kereskedelmi igazgató – Kelet-Európa
Accor Hotels

Varga Csaba

Varga Csaba

Üzemeltetési és
HR vezérigazgató-helyettes
Danubius Hotels Zrt.

Parti János a Budapest Marriott Hotel és a Millennium Court by Marriott Executive Apartments értékesítési és marketing igazgatója. Pályáját 1997-ben értékesítési gyakornokként kezdte, 2018-ig a Danubius, Marriott, Accor-Pannonia és Kempinski szállodáknál Budapesten dolgozott sales és marketing területen, 2000 óta vezetőként.

Hisz abban, hogy ha egy lelkes fiatal szakember megfelelő orientációs segítséget kap a karrierje elején, akkor hosszú távon is számíthat rá a szakma.

"Az egyetlen módja, hogy igazán elégedett légy, ha nagyszerű munkát végzel. Erre az egyetlen lehetőség, ha szereted, amit csinálsz. Ha ezt még nem találtad meg, akkor keress tovább. Ne add fel!" /Steve Jobs/

Popovits Éva pályáját a Swissair légitársaságnál kezdte 1997-ben, majd közel 10 évnyi utazási irodában töltött idő után csatlakozott 2009-ben az Accor szállodacsoporthoz, mint értékesítési igazgató-helyettes, 2021 óta Kelet Európáért és Oroszországért felelős Kereskedelmi Igazgatója.

A Ti kezetekben a szakma jövője!

Varga Csaba a Danubius üzemeltetési és emberi erőforrások igazgatójaként két jelentőségteljes szervezeti egység vezetője. Mindkét területen széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Miután megszerezte diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi és Vendéglátóipari Karán, HR-es ként lépett be a szállodák világába. Ezt követően az üzemeltetési területen is nagy gyakorlatra tett szert, agilis hozzáállásának, nyitottságának köszönhetően 35 évesen szállodaigazgatói pozíciót tölthetett be. Fontosnak tartja a fiatalok felkarolását, külsős óraadóként gyakran visszalátogat egykori Alma Materébe. Meggyőződése, hogy a turisztikai szektort súlyosan érintő válság után még inkább a fiatalok kezében van a kulcs a szakma hosszútávú jövőjének biztosításához.

Varga Csaba