Kihirdettük az Év Fiatal Szállodását

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által kiírt Év Fiatal Szállodása 2022 pályázatra 35 év alatti tehetséges szállodai részlegvezetők, igazgatók nevezhettek.

A pályázat célja, hogy példaképeket állítson a fiatal kollégák, pályakezdők, és a most még csak iskolapadban ülő hallgatók elé. A ranglétra a szállodaiparban, megfelelő alázattal, szorgalommal és a szakma iránti szeretettel, gyorsan végigjárható. Ezt bizonyítja, hogy számos 30 év körüli sikeres vezető dolgozik nap mint nap a vendégek elégedettségéért, a munkavállalók motiváltságáért, vagy akár a tulajdonosok elismeréséért.

Az idei évben 16 fiatal döntött úgy, hogy megméretteti magát, és megmutatja, hogy már 30 évesen is el lehet érni az álmokat: lehet nagy szállodát vezetni, luxusszállodában részlegvezetőként dolgozni, irányítani egy egész rezervációs vagy sales csapatot, és lehet akár külföldről hazatérve is sikeressé válni.

A pályázatokat elismert szakemberekből álló zsűri értékelte: Popovits Éva, az Accor Hotels  közép-kelet-európai kereskedelmi igazgatója, Parti János, a Budapest Marriott Hotel értékesítési és marketing igazgatója, és Varga Csaba, a Danubius Hotels Zrt. üzemeltetési és HR vezérigazgató-helyettese.

A zsűri döntése alapján a legjobb négy pályázó:

·        Demény Gábor, a Mercure Debrecen szállodaigazgatója

·        Jámbor Máté, a Hotel Clark Budapest***** szobai divíziójának vezetője

·        Niedermüller Gábor, a Novotel Szeged szállodaigazgatója

·        Veégh Máté, a Mellow Mood Hotels általános igazgatóhelyettese, üzemeltetési igazgatója

Az Év Fiatal Szállodása 2022 pályázat eredményhirdetésére az Év Szállodája gálán, 2023. március 14-én ünnepélyes keretek között került sor a Hilton Budapest szállodában a szakma és a turizmus állami irányításának képviselői jelenlétében.

Az Év Fiatal Szállodása 2022 címét Niedermüller Gábor, a Novotel Szeged szállodaigazgatója nyerte.

A nyertes az 1000 eurós pénzdíj és egyedi díszoklevél mellett az ország vezető szakembereivel történő többalkalmas konzultációt, népszerű szakmai híroldalakon való sajtómegjelenéseket, az MSZÉSZ „Év Technológiai Újítása 2023” díjának szakmai zsűrijében való részvételt, valamint a Magyar Turizmus Akadémia által felajánlott Vezetői hatékonyságfejlesztés online képzést nyert.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top